Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Liberal Democrat din Moldova nu va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

vlad filat

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) nu va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut de către fostul lider al formațiunii, Vlad Filat, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune, transmite Știri.md

Vlad Filat, care nu se mai află la șefia partidului, susține că PLDM a avut o discuție privind crearea unui bloc cu Platforma Demnitate și Adevăr, doar că atitudinea Platformei în cadrul discuției a fost una „umilitoare”.

„Din partea Platformei DA am văzut multe bâlbâieli. De fapt, au avut loc două întâlniri la Parlament, în biroul lui Igor Munteanu. Din păcate, aceste întâlniri au fost doar un schimb de opinii. După a doua întâlnire, decizia fusese luată.

PPDA a propus varianta de a merge pe listele lor. Reprezentarea pe lista, așa cum a ajuns la PLDM nu a fost acceptată, a fost o propunere de umilire. Ce este acum mai important, eu cred că PLDM nu ar trebui să participe în aceste alegeri.

Odată ce nu s-a reușit crearea acestui bloc electoral cu PPDA, vom decide ca PLDM să nu participe la aceste alegeri. Prin atitudinea PPDA pe care a avut-o față de PLDM la acele două întâlniri – a fost una umilitoare. Cred că PAS ar avea șanse să obțină majoritatea în Parlament și ca să nu ajungem pe urmă să deplângem un procent sau doua de voturi irosite, de aceea vom îndemna oamenii să voteze pentru PAS”, a declarat Vlad Filat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.