Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Liberal Reformat din Republica Moldova şi-a schimbat denumirea în Partidul Popular Românesc

republica moldova

Partidul Liberal Reformat din Republica Moldova şi-a schimbat denumirea în Partidul Popular Românesc, iar preşedinte al partidului a fost ales jurnalistul Vlad Ţurcanu, fost purtător de cuvânt al ex-preşedintelui republicii Nicolae Timofti, informează miercuri Radio Chişinău potrivit Agerpres.

Reprezentanta formaţiunii, Tatiana Potâng, a declarat într-o conferinţă de presă miercuri că până în prezent nu s-a reuşit unificarea forţelor unioniste din Republica Moldova, de aceea s-au decis schimbări în statutul partidului.

Preşedintele Partidului Popular Românesc, Vlad Ţurcanu a declarat că partidul va promova o politică proromânească echilibrată dar fermă, pentru a apăra interesele legitime ale populaţiei majoritare din Republica Moldova. Totodată, el a anunţat că îşi doreşte consolidarea unui pol politic românesc distinct. Fără o relaţie solidă cu România nu putem avea un parcurs fericit pentru Republica Moldova, a afirmat Ţurcanu.

În urma congresului desfăşurat marţi, Partidul Popular Românesc a decis să participe la alegerile locale generale din 20 octombrie, iar în curând va anunţa candidaturile formaţiunii în perspectiva scrutinului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.