Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Dodon continuă să se DESTRAME. Alți membri importanți se alătură Partidului `Renaștere`

PSRM
PSRM

Partidul Socialiștilor (PSRM), condus de Igor Dodon, pierde alți membri importanți. Consilierii municipali din Bălți, Veaceslav Babinețchi și Ludmila Vitneanskaia și primarul comunei Hăsnășenii-Noi, Roman Caraseni, au părăsit formațiunea lui Dodon și au aderat la Partidul „Renaștere”, transmite Ziarul Național.

„Nimeni nu poate rămâne indiferent față de evenimentele din ultimii ani și criza socială-economică profundă prin care trece R. Moldova. Cu regret, acțiunile timide din partea PSRM pentru protejarea intereselor comunităților locale și cetățenilor de abuzul și incompetența actualei guvernări, refuzul de a se solidariza cu mișcarea națională pentru apărarea intereselor poporului și de a coopera eficient cu alte partide de opoziție ne-a determinat să luăm această decizie”, au declarat consilierii municipali și primarul din Hăsnășenii-Noi.

Astfel, în declarația comună ei au menționat că nu mai pot tolera creșterea constantă a prețurilor, fenomen care afectează deja toate categoriile sociale, și majorarea tarifelor pentru resurse energetice, care au depășit deja toate recordurile posibile.

„Să fim alături de popor în aceste vremuri dificile – este datoria noastră morală”, au subliniat Veaceslav Babinețchi, Ludmila Vitneanskaia și Roman Caraseni.

Vă amintim că deputații Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au fost primii care au părăsit Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor”, în luna martie 2023. Ulterior, aceștia au aderat la Partidul „Renaștere”. Recent, și socialiștii Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski au părăsit PSRM în favoarea Partidului „Renaștere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.