Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Geoană are un nou membru celebru: Cine a venit în PSRO

mircea geoana

Partidul lui Mircea Geoană are un nou membru celebru. "Valentin Tuca, absolvent al Academiei de Studii Economice și cu o pregătire temeinică în domeniul conducerii afacerilor, s-a alăturat „Proiectului 51%” lansat de Partidul Social Românesc, prin care P.S.RO își propune să promoveze o metodă profesionistă de reclădire a clasei politice actuale. În P.S.RO, Valentin Tucă va face parte din conducerea națională și va fi coordonatorul politic al comisiilor permanente P.S.RO.

Ca partid nou apărut pe scena politică românească, P.S.RO își propune să realizeze și să consolideze un mecanism de selectare și promovare a resursei umane care să contribuie decisiv la o regândire a sistemului de partide politice. Deschiderea P.S.RO către oameni noi în politică va avea la baza trei principii majore: integritate, profesionism și patriotism.

Necesitatea lansării „Proiectului 51%” a apărut ca urmare a faptului că, la mai bine de 25 de ani de la Revoluție, clasa politică tradițională și-a atins limitele de dezvoltare, iar din cauza slabei performanțe a partidelor tradiționale, statul are nevoie de o restare a modului în care acestea funcționează și își selectează resursa umană. Amplele proteste din ultima perioadă, alături de pozițiile total nefavorabile pe care țara noastră le ocupă în clasamentele mondiale în ceea ce privește calitatea guvernării au fost cea mai mare dovadă a acestei nevoi.

„Nu am mai făcut niciodată politică, dar am ajuns la concluzia că, dacă vrei să contribui la o schimbare adevărată a României, trebuie să te implici. Mă bucur că am găsit în P.S.RO un partid care a înțeles că există o nevoie reală de schimbare a clasei politice în profunzime. Cred că prin expertiza pe care am acumulat-o în viața profesională voi putea contribui la dezvoltarea unor politici publice coerente, în folosul cetățenului”, a declarat Valentin Tucă.

„Nu există stat dezvoltat pe această planetă fără un sistem de partide cu politicieni care să fie cât de cât decenți și fără o administrație a statului respectiv care să fie cât de cât performantă, meritocratică și capabilă să producă rezultate în politicile publice ale acelui stat. „Proiectul 51%” este o invitație pe care o facem cu inima deschisă celor care se gândesc că a trecut vremea de a sta pe tușă, de a comenta și de a contempla la o Românie care merge din rău în mai rău și care se gândesc că trebuie să facă parte dintr-un nou suflu în politica românească. „Proiectul 51%” este un apel către reprofesionalizarea politicului din România și este un apel pentru adevărata schimbare a României”, a subliniat Mircea Geoană, președintele P.S.RO.

Prin „Proiectul 51%”, Partidul Social Românesc se deschide către oameni noi, care nu au mai făcut politică sau au o experiență redusă în acest domeniu, comisiile permanente ale P.S.RO vor fi populate cu profesioniști, iar politica de resurse umane va fi orientată către trei elemente cheie: performanță – metodă – valori, fiind realizată printr-un plan de carieră, axat pe formare permanentă și indicatori de performanță", se arată într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.