Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Ilan Laufer demarează în trombă: planul îndrăzneț pentru alegerile locale

start

Platforma Social-Liberală, partidul fondat de ex-ministrul PSD Ilan Laufer și consultantul politic Alexandru Coita, incepe anul electoral 2020 printr-un tur al Romaniei in urma caruia vor fi desemnati candidatii formatiunii la alegerile locale.

„Pe 17 ianuarie 2020, Platforma Social Liberală (PSL) lansează cea mai spectaculoasă acțiune de construcție politică națională. TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10 își propune să împace românii și să-i unească în jurul unui proiect comun. Timp de 18 zile și 18 nopți, echipa PSL va străbate peste 5000 de km și va ajunge în cele mai importante 35 de orașe, oferind ocazia a 10 milioane de români să contribuie direct la proiectul de țară ROMÂNIA 10 ÎN 10.

Suntem singura formatiune care a inclus în topul priorităților sale proiecte care să stopeze cât mai repede exodul românilor din propria țară și să readucă diaspora în România prin punerea în practică a Legii repatrierii. Vom lupta pentru a ne regăsi mândria de a fi român, dragostea și respectul față de valorile și simbolurile naționale. Avem curaj să dăm oamenilor încredere în forțele proprii și să lăsăm la o parte ura și dezbinarea. Promovăm un proiect de țară care va duce România printre primele 10 economii din Europa în următorii 10 ani.

În premieră pe scena politică din România, toți candidații PSL la alegerile din 2020 vor fi desemnați în urma participării la TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10. Cu această ocazie, vor fi constituite organizațiile locale și județene ale PSL”, a anuntat Ilan Laufer pe Facebook.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC SPUMOS: 'Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.