Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Marine Le Pen are purtător de cuvânt de la PRU

Forta Nationala

A început valul de plecări din Partidul România Unită după dezastrul de la alegerile locale. Primul care a anunțat că a demisionat este Clement Sava, care a devenit purtător de cuvânt și vicepreședinte al partidului Forța Națională, formațiunea lansată de Marine Le Pen în România pe data de 16 aprilie. Clement Sava a fost jurnalist, vicepreședinte al Partidului România Unită și unul dintre fondatorii PRU. În zilele următoare se vor anunța și alte plecări de la Partidul România Unită spre Forța Națională.

”Am demisionat din Partidul România Unită și m-am alăturat partidului Forța Națională în calitate de purtător de cuvânt și vicepreședinte al formațiunii. Consider că Forța Națională reprezintă structura la care trebuie să adere toți cei animați de patriotism pentru ca împreună să reușim coagularea forțelor naționaliste într-un singur for puternic. Vremea dezbinărilor a trecut, acestea au dus naționalismul românesc la înfrângere în alegerile locale, este timpul să ne adunăm în jurul acelorași principii pentru ca împreună să generăm soluțiile de care are nevoie România”, a anunțat astăzi Clement Sava. El a lansat o invitație către toți naționaliștii, așadar și către foștii lui colegi, să i se alăture: ”Îi invit pe toți naționaliștii români să se alăture Forței Naționale, partid afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertăților (http://www.menleuropa.eu/), singurul partid naționalist la nivel european”.

Potrivit noului purtător de cuvânt, ”partidul Forța Națională este un partid nou înființat (în data de 11 aprilie 2016, în baza hotărârii 63/DEC/P a Tribunalului București) care vrea să schimbe sistemul politic care a jefuit și umilit țara în ultimul sfert de secol și care luptă alături de celelalte partide naționaliste din Europa în cadrul Mișcării pentru Europa Națiunilor și Libertăților pentru salvarea valorilor europene și a respectării suveranității statelor membre ale UE”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.