Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Mircea Geoană vrea schimbări masive în politică: 'Asta nu se negociază'

mircea geoana

Informațiile apărute în presă potrivit cărora trei organizații ar fi plecat de la Partidul Social Românesc, sunt false. Doi președinți interimari de organizații au anunțat că au ales un alt drum și că vor trece la PMP din motive financiare. De asemenea, organizația Buzău infirmă zvonurile și asigură că nu intenționează să părăsească partidul.

“În legătură cu știrea apărută pe Stiripesurse.ro vă aduc la cunoștință, în numele organizației județene Buzău, că informația nu este adevărată. Nu s-a pus niciodată această problemă în cadrul organizației noastre, mai ales că suntem puternici și foarte bine închegați. Ne considerăm superiori celor de la PMP din toate punctele de vedere, iar obiectivul nostru la alegerile locale este clasarea în top 3”, a declarat Alin Văleanu, președintele P.S.RO. Buzău.

PSRO își declară susținerea încă o dată pentru cei care își doresc o altfel de politică. “P.S.RO. Argeș va fi condus cu și mai multă determinare și sete de schimbare. Suntem la început de drum și vrem să ne prezentăm în fața electoratului cu proiecte fezabile și, pentru prima dată după mult timp, să aducem acel suflu nou în politica locală”, a spus lectorul universitar dr. Andra Puran, vicepreședintele P.S.RO. Argeș.

P.S.RO. constată că PMP a început campania de dezinformare și că a rămas cu mai vechiul obicei al intoxicărilor “pe surse”. Îi sfătuim pe această cale să se concentreze pe campania electorală. "Marele transfer al PMP îl reprezintă doi președinți al celor mai slab cotate organizații ale P.S.RO. . Cei de la PMP puteau să își facă lecțiile înainte. Dar, probabil, i-a orbit foamea de a lua organizații de la Partidul Social Românesc. Pentru noi este un câștig pentru că rămân în partid doar oamenii dornici de schimbare”, a spus vicepreședintele PSRO, Răzvan Condurățeanu. În ceea ce privește organizația P.S.RO. Dâmbovița, președinția interimară va fi asigurată de secretarul general al P.S.RO, Florin Simion, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.