Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Putin strânge legăturile cu regimul din Coreea de Nord: 'Ne opunem cu tărie acțiunilor SUA și ale aliaților săi'

Curierul National
rusia coreea de nord

Partidul Rusia Unită a anunțat că își propune să crească nivelul și eficiența cooperării cu Partidul Muncii din Coreea de Nord, potrivit agenției Interfax.

În plus, într-o declarație emisă joi, partidul a afirmat că intenționează "să continue să aducă o contribuție pozitivă la pacea și stabilitatea în peninsula coreeană, ținând cont pe deplin de preocupările de securitate juste ale RPDC".

"Ne opunem cu tărie acțiunilor SUA și ale aliaților săi de a intensifica și mai mult tensiunile în regiune. Suntem încrezători că popoarele rus și coreean vor continua să fie umăr la umăr în fața provocărilor comune", se arată în document.

Declarația Rusiei Unite laudă, de asemenea, "sprijinul ferm" al Coreei de Nord pentru operațiunea militară specială din Ucraina, "manifestat în semn de solidaritate cu poporul țării noastre".

"Rusia Unită" își confirmă în document disponibilitatea de a "extinde dialogul de profil menit să promoveze dezvoltarea cuprinzătoare a cooperării între țările noastre, în conformitate cu acordurile șefilor de stat încheiate în timpul întâlnirii lor de la Vladivostok, la 25 aprilie 2019", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.