Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Traian Băsescu, executat silit de Primăria lui Emil Boc pentru câteva mii de lei

pmp amr

Partidul Mișcarea Populară este executat silit de Compania de Transport Public din Cluj-Napoca, aflată în subordinea primăriei conduse de Emil Boc, pentru neplata deplasării Cluj-București și retur la mitingul anti-acciză din 15 martie 2014, anunţă clujust.ro.

Judecătoria Cluj-Napoca a încuviințat executarea silită cerută de Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca, prin executor judecătoresc, împotriva Partidul Mișcarea Populară – Filiala Cluj. Partidul nu a plătit 3.582 de lei, cât a costat transportul tur-retur pe ruta Cluj-București al membrilor filialei clujene care au participat la mitingul din 15 martie 2014. Acum are de plătit și penalități de 3.800 de lei.

Vezi şi: Țânțarii, sursă de boli: Când este periculoasă înțepătura lor

Potrivit actualului președinte PMP Cluj, Vasile Cristian Lungu, este executată fosta filială, care a funcționat cu CIF-ul (cod de identificare fiscală) din București, actuala filială având CIF propriu. Fosta filială a fost condusă de Adrian Gurzău, finul Elenei Udrea, care între timp a fost condamnat într-un dosar de corupție.

Înainte de executarea silită, CTP Cluj-Napoca a dat în judecată PMP și a câștigat în noiembrie 2017 procesul. "Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a sumei de 3.582,76 lei reprezentând contravaloare prestări transport de persoane neachitate, precum și la plata sumei de 3.808,47 lei reprezent'nd penalități de întârziere calculate până la data de 16.03.2017", se arată în sentință.

Pentru că PMP nu s-a conformat de bunăvoie, CTP a apelat la un executor judecătoresc și a obținut încuviințarea executării silite în instanță printr-o încheiere civilă recentă.

Vezi şi: Reţeta la care ai visat întotdeauna: Cum poţi face Kurtos Kalacs acasă, fără instrumente speciale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.