Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Victor Ponta, decizie RADICALĂ în plină criză de COVID-19: 'Facem apel la responsabilitate și solidaritate'

stiripesurse.ro
Ponta Pro Romania

PRO România București anunță sistarea acțiunilor de precampanie programate pentru această perioadă. Decizia vine ca urmare a creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19. Liderii partidului fac apel la cetățeni să comunice cu responsabilitate informații relevante pentru limitarea răspândirii virusului.

”Am anulat toate evenimentele de precampanie. În ultimele zile, organizațiile noastre de sector au primit sute de apeluri de la cetățeni care au nevoie de sprijin în procesarea informațiilor legate de epidemie. Credem că aceasta este misiunea noastră acum - să fim la dispoziția bucureștenilor cu informații sau acțiuni punctuale. În limitele trasate de autorități, ne vom mobiliza pentru acoperirea diverselor nevoi pentru cei din categoriile vulnerabile. Cerem cetățenilor să gândească și să acționeze solidar”, a declarat Gabriela Podașcă, coordonator PRO România București.

PSD intră la rupere după declarațiile lui Iohannis: 'Deci am avut dreptate'

Liderii PRO România atrag totodată atenția că orice acțiune politică stradală reprezintă un risc pentru cetățeni. În acest sens, solicită tuturor partidelor politice să renunțe inclusiv la distribuirea de materiale informative în format print.

”În fiecare zi, Capitala este împânzită de flyere cu informații despre coronavirus sau indicații de igienă personală. Facem apel la rațiunea celor din organizațiile politice să mute aceste campanii în mediul online. Este aberant să promovezi lipsa contactului cu suprafețe de risc prin interacțiune directă cu cetățenii. Vom avea timp de campanii electorale atunci când românii vor fi în siguranță”, a explicat Gabriela Podașcă.

În perioada următoare, toate întâlnirile PRO România București se vor desfășura online, evitând astfel organizarea de întâlniri publice. Credem cu tărie că este datoria fiecăruia dintre noi să contribuie la limitarea efectelor acestei epidemii. Reamintim că președintele PRO România, Victor Ponta, a propus 10 măsuri în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.