Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Nostru, reacție la hotărârea Curții Constituționale: Decizie legitimă

Partidul Nostru
Partidul Nostru

„Partidul Nostru” (PN) a venit cu o reacție, după ce Curtea Constituțională a constatat circumstanțele care justifică dizolvarea Parlamentului.

Partidul consideră decizia ca fiind una legitimă și afirmă că e necesară alegerea unui organ legislativ nou, transmite deschide.md.

„Parlamentul trebuie dizolvat, iar în loc, să fie ales un organ legislativ nou. Este o decizie legitimă și corectă pentru că întrunește toate condițiile prevăzute de Constituție privind dizolvarea Parlamentului, care demult nu mai este reprezentativ”, se arată într-un comunicat al PN.

Potrivit PN în viitorul Parlament trebuie să vină oameni capabili să ofere soluții, să gestioneze lucrurile, inclusiv pandemia de coronavirus.

„Bineînțeles, având în vedere situația epidemiologică, campania electorală trebuie desfășurată cu respectarea tuturor normelor sanitare și am încrederea că așa va fi, pentru că scrutinul pe care-l așteaptă toată lumea este baza unui nou început pentru Republica Moldova și acest proces trebuie să aibă loc în conformitate cu decizia Curții Constituționale

(...) Mulți nu cred că aceste alegeri vor aduce mai multă dreptate și schimbări spre bine, dar după decizia de azi a Curții Constituționale, anume voi, cetățenii, sunteți cei care veți putea îndrepta cursul vieții în R. Moldova. Vom trăi așa cum veți vota”, se mai arată în comunicat.

Amintim că, după ce Curtea Constituțională a constatat circumstanțele care justifică dizolvarea Parlamentului, șeful statului este în drept să semneze decretul de dizolvare a forului suprem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.