Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) condamnă expunerea panourilor cu vădită tentă anti-ortodoxă în incinta unui mall din Capitală

Daniel Ionașcu

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) condamnă expunerea panourilor cu vădită tentă anti-ortodoxă în incinta unui mall din Capitală, demers care încalcă flagrant dreptul la exercitarea liberă a credinței ortodoxe.

”După dezvăluirea existenței acelor panouri în cadrul expoziției din AFI Cotroceni, avocatul Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), a formulat joi, 11 februarie, o plângere către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), în care semnalează încălcarea normelor legale care ocrotesc dreptul la exercitarea liberă și nestingherită a credinței ortodoxe în România. De asemenea, în aceeași dată și tot de către avocatul Daniel Ionașcu, a fost trimisă organizatorului expoziției o notificare prin care i s-a solicitat încetarea de urgență a defăimării simbolurilor religioase ortodoxe în spațiul public. Umaniștii salută decizia organizatorilor, care, ulterior, în urma protestelor din spațiul public, au înlăturat respectivele panouri.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Și-a bătut joc de bieții oameni! Am cerut autorităților islandeze să ia urgent măsuri’

PPU (social-liberal) condamnă cu fermitate orice gest prin care sunt afectate drepturile și libertăților cetățenilor și consideră că este de datoria noastră, a tuturor, să luptăm împotriva oricărei forme de abuz.”, precizează PPU-sl.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.