Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Republican din România anunță lansarea Planului pentru România

Facebook
Alexandru Coita

”Partidul Republican anunță lansarea, în câteva zile, a Planului pentru România: un proiect politic cu 9 direcții principale și peste 100 de măsuri de forță care vin în sprijinul românilor loviți de criză.”, anunță Alexandru Coita, președintele PRR într-o postare pe pagina personală de Facebook.

El susține că a trecut deja timp de la debutul crizei determinate de infecțiile cu noul tip de coronavirus, dar nu există nici un plan. În absența unor soluții clare din partea guvernului sau a Opoziției parlamentare, Alex Coita anunță Planul pentru România - un program cu 9 direcții și 100 de măsuri radicale inteligente:

”Au trecut mai bine de 3 luni de când România trăiește o traumă națională. Fără o schimbare radicală, România se îndreaptă spre prăpastie.

Este clar pentru toți oamenii onești că măsurile hiper-restrictive impuse de guvern au fost un eșec și că economia a fost sacrificată pentru NIMIC.

Măsurile de susținere a firmelor românești s-au dovedit o cacealma cinică din partea unui cabinet care guvernează în dispreț față de antreprenori, salariați și pensionari.

România a fost îndatorată uriaș cu efect zero.

Suntem azi o bărcuță fără cârmă care plutește în derivă spre dezastru.

Opoziția strigă Jos Guvernul. Dar cine îi mai crede? Cine mai are încredere în politicienii din marile partide lipsiți de orice fel de Plan?

Partidul Republican va prezenta în câteva zile Planul pentru România, un program cu 9 direcții și peste 100 de măsuri radicale, inteligente care să readucă România pe un făgaș sigur și care să ne salveze de la dezastru.

Rămâneți alături. Lupta noastră abia începe. Este momentul pentru #UnNouDrum!”, anunță Coita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.