Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul senatoarei Șoșoacă dezminte asocierea cu protestul fermierilor și transportatorilor din Piața Constituției

Facebook
Diana Șoșoacă

Partidul S.O.S. România a transmis prin intemediul unui comunicat de presă că liderul partidului, Diana Șoșoacă, nu are nicio legătură cu protestul fermierilor și transportatorilor desfășurat la Piața Constituției.

„Nu există nici un fel de „infiltrați” ai Partidului S.O.S. ROMÂNIA printre protestatari, ceea ce se petrece sau se discută printre participanții la manifestare este strict responsabilitatea acestora.

Aceste discuții sunt strict derulate în scopul inducerii în eroare a românilor cu privire la nemulțumirile reale ale fermierilor referitor la măsurile Guvernului, care a luat mereu decizii împotriva intereselor lor și care încearcă, pe toate căile și prin toate mijloacele, discreditarea protestului acestora”, se precizează în comunicat.

Reprezentții partidului senatoarei Șoșoacă susțin că S.O.S. România nu va colabora cu PSD, PNL, UDMR, AUR, USR, nici oficial și nici neoficial.

„Considerăm că aceste dezinformări vin ca urmare a fricii acestora față de rezultatele și poziția reală a Partidului S.O.S. România în preferințele oamenilor și a creșterii continue a acestuia.

Doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a făcut altceva decât să deschidă drumurile în favoarea protestatarilor pentru că ei s-au plâns că sunt blocați să protesteze și a vrut să faciliteze dreptul acestora la libera exprimare, în conformitate cu doleanțele lor.

Faptul ca protestatarii nu au folosit toate pârghiile posibile pentru a-și susține cauza, demonstrează ca ei înșiși s-au autodeturnat, s-au auto-sabotat, s-au lăsat manipulați într-un sens politic nesănătos, servind scopurilor partidelor politice, care i-au adus în stadiul precar în care se află astăzi întreaga țară.

Din nou, guvernul, prin toate canalele mass-media controlate și subvenționate de partidele politice de la putere, care s-au manifestat prin minciuni și dezinformare, a reușit să minimalizeze greva, dovadă că ne aflăm în plină dictatură.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA și președintele său, avocat și senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, dezmint categoric aceste încercări de manipulare ale opiniei publice”, mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.