Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Verde susține candidatura lui Nicusor Dan la funcția de Primar General

adevarul.ro
nicusor dan

Partidul Verde susține candidatura lui Nicușor Dan la funcția de Primar General al Municipiului București. De asemenea, suntem alături și de echipa sa de la Uniunea Salvați Bucureștiul (USB) pentru ocuparea posturilor din administrația locală (consilieri generali, primari de sector și consilierii locali). A fost o decizie fundamentată pe obiectivele comune, metodele comune de implementare a proiectelor precum și viziunea comună asupra dezvoltării sustenabile a Capitalei.

 

În condițiile în care Partidul Verde nu participă cu candidați proprii pentru funcțiile din administrația locală bucureșteană, a trebuit să luăm o decizie cu privire la suportul pe care îl acorda candidaților înscriși în cursa electorală. Hotărârea de a oferi încrederea noastră către echipa USB a fost luată după o serie de discuții interne în care am ținut cont de integritatea oamenilor propuși, de profesionalismul acestora dar și a fezabilității proiectelor înaintate de către candidații Uniunii.

 

Transparența actului administrativ, reorganizarea modului de lucru din primării, reformarea transportului public, infrastructura pentru biciclete, augmentarea spațiilor verzi, redimensionarea educațională și culturală o orașului, accesibilitate pentru persoanelor cu mobilitate redusă, reabilitarea clădirilor cu risc seismic, reconversia unor proprietăți publice în cartiere multifuncționale, inserția socială a grupurilor și persoanelor defavorizate sunt doar câteva dintre țintele pe care candidații USB și le-au propus și care coincid cu obiectivele Verzilor.

 

Un alt argument care a cântărit greu în luarea acestei decizii a fost trecutul de activist al lui Nicușor Dan, ca actor important al societății civile bucureștene și reala lui preocupare pentru problemele Bucureștiului. Prin acțiunile sale a dovedit în numeroase rânduri că fără a reliefa anvergura istorico-culturală a orașului nu putem avea pretenția unui viitor de adevărată capitălă europeană.

 

Pentru schimbarea în bine a Bucureștiului si o administrație care să lucreze în interesul bucureștenilor, îndemnăm membrii Partidului Verde și recomandăm simpatizanților noștri din București ca duminică 5 iunie să voteze pe Nicușor Dan la Primar General al Municipiului Bucuresti, lista de consilieri ai Uniunii Salvați Bucuresti (USB) pentru Consiliul general cât și candidații USB la primar și consilieri pentru sectoarele Bucureștiului, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.