Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pârtiile din Maramureș se redeschid de vineri

partie

Se redeschid pârtiile din Maramureș. Autoritățile anunță că începând de vineri, pot fi folosite pârtiile Șuior. De asemenea, turiștii pot merge la cel mai mare parc de distracții de iarnă din nordul țării, potrivit Mediafax.

Salvamontiștii maramureșeni îi anunță pe iubitorii sporturilor de iarnă că vineri dimineață va începe sezonul pe pârtiile Șuior.

„Începând de vineri, 15 ianuarie, deschidem pârtiile Șuior. Program zilnic: 10:00 - 20:00. Iar pentru cei care încă nu au curaj să urce pe schiuri sau snowboard, la Șuior vă așteaptă cel mai mare parc de distracții de iarnă din nordul țării. Piste de tubing și sărituri pe imensa pernă de aer. Garantăm distracția pentru toate vârstele”, au anunțat reprezentanții Salvamont Maramureș.

Citește și: Premieră ISTORICĂ pentru SUA: Donald Trump a fost pus sub acuzare, fiind singurul președinte care o pățește de două ori într-un mandat

Tot vineri se redeschid și pârtiile de la Sovata, din județul Mureș. Începând de vineri dimineață, turiștii vor fi primiți pe pârtii. Administratorii atrag atenția că în interiorul domeniului schiabil se aplică regulile de protecție stabilite în timpul epidemiei de Covid 19.

„În 15 Ianuarie, de la ora 10.00, are loc deschiderea sezonului 2021 al pârtiilor de la Sovata ‼ Purtarea măștilor de protecție este obligatorie pe tot teritoriul domeniului schiabil Sovata. Păstrați distanța de siguranță de minimum 1.5 metri”, au spus cei de la Salvamont Salvaspeo Mureș.

Salvamontiștii au mai multe recomandări pentru practicanții sporturilor de iarnă. Acestea au legătură cu alegerea echipamentului, cu comportamentul de pe pârtii și cu protocolul aplicat în cazul unor accidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.