Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PAS și Renaștere le răspund socialiștilor care acuză o operațiune de destructurare

Partidul Renastere
partidul renastere

Atât Partidul Renaștere, cât și PAS neagă acuzațiile lansate de PSRM privind presiunile aplicate asupra membrilor socialiști.

Pe lângă negarea acuzațiilor la adresa lor, membrii Partidului Renaștere au aruncat cu pietre în PAS.

„Dis-de-dimineață au parvenit solicitări de la mass-media de a comenta acuzațiile aduse de PSRM despre „un proces masiv de corupere și cumpărare a membrilor partidului” de către membrii Partidului „Renaștere”.

Partidul „Renaștere” neagă toate acuzațiile aduse de către reprezentanții PSRM.

Partidul „Renaștere” în activitatea sa se bazează pe faptul că oamenii au obosit să asculte despre pretinsa luptă cu regimul autoritarist instaurat de Maia Sandu și optează acum pentru o opoziție reală, care nu se teme să iasă din birourile sale, să discute cu cetățenii și să lupte cu fărădelegile partidului de la guvernare.

Ca partid politic, ne angajăm să respectăm legea și să acționăm în interesul cetățenilor pe care îi reprezentăm. Spre regret, mai multe partide care se declară de opoziție au devenit de fapt aripa PAS, motiv din care au pierdut încrederea alegătorilor.

Astfel, echipa Partidului „Renaștere” declară că este gata să apere, prin orice mijloace democratice, interesele cetățenilor care s-au dezamăgit de actuala guvernare și vor să pună capăt „vremurilor bune”. Iar colegilor din PSRM le sugerăm să nu recurgă la acuzații false și populism”, se arată în mesajul Partidului „Renaștere”.

La rândul său, Adriana Vlas, purtătoarea de cuvânt a PAS, a fost scurtă în comentarii:

„Aceste acuzații la adresa PAS sunt niște aberații menite să ascundă faptul că în rândul PSRM există oameni lipsiți de integritate. Condamnăm cu fermitate fenomenul transfugilor. Îndemnăm PSRM să se adreseze cu denunț la Procuratură”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.