Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pasager al cursei Antalya-Iaşi, luat cu ambulanţa imediat după aterizarea aeronavei

MFE
Aeroport Iasi

Un bărbat de 72 de ani, din oraşul Hârlău, căruia i s-a făcut rău în avionul cu care venea din Antalya, a fost transportat de urgenţă la spital, joi după-amiază, imediat după aterizarea la Iaşi a aeronavei, anunță news.ro.

Citește și: Anunț făcut de Ministerul Educației! Încep inspecțiile .

Bărbatul a fost preluat imediat după aterizarea cursei charter Antalya-Iaşi de către medicii de la Aeroportul ieşean, care i-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, a fost chemată ambulanţa, bărbatul fiind transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"Bărbatul a acuzat în timpul zborului dureri în piept. A fost preluat de medicul aeroportului, s-a administrat oxigen şi nitroglicerină. Între timp a venit şi o ambulanţă din Iaşi. Pasagerul avea probleme cardiace şi a fost transportat la Spitalul Sf Spiridon", a declarat Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Iaşi.

Citește și: Adrian Năstase aruncă-n aer cazul crimelor din Caracal! Adevărul din spatele cortinei

Un pasager aflat în acelaşi avion a precizat că bărbatul a început să se simtă rău la jumătatea zborului, el întrebând chiar personalul aflat la bord dacă nu are să-i dea un medicament.

Pe de altă parte, pasagerii aflaţi în acelaşi avion au spus că aterizarea a fost "cu ceva probleme" şi că mai multe persoane s-au speriat.

Citește și: Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine’

"Călătoresc des cu avionul, dar au fost probleme cu aterizarea. Parcă a trântit avionul pe pistă, aparatul s-a ridicat uşor, apoi a căzut iar. Lumea s-a speriat, o femeie a început să plângă. Posibil ca bărbatul care avusese probleme medicale în timpul zborului să se fi speriat şi mai tare", a declarat unul dintre pasagerii cursei Antalya-Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.