Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pasagerii unei curse Wizz Air de la Iași la Milano au trăit clipe de spaimă - Aeronava a revenit la sol după ce a lovit o pasăre la decolare

newsair.ro
wizz air

Un avion al companiei Wizz Air a revenit, vineri seară, pe aeroportul din Iaşi la scurt timp după ce a decolat către Bergamo, întrucât aparatul a lovit o pasăre.

Aeronava a fost verificată la sol, apoi a decolat către Italia, notează news.ro.

Avionul a lovit pasărea în timpul procedurilor de decolare, pilotul hotărând ca aeronava să revină la sol pentru verificări tehnice.

Aeronava s-a rotit mai întâi de câteva ori deasupra Iaşiului, apoi a aterizat în condiţii normale pe aeroportul din Iaşi.

În urma unor verificări tehnice a rezultat că avionul nu a suferit vreo defecţiune, astfel că aeronava a putut decola în jurul orei 20.50 către Bergamo.

”Se întâmplă astfel de incidente, dar din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pilotul este cel care decide coborârea la sol în asemenea situaţii, lucru care s-a şi întâmplat. Avionul a decolat apoi fără probleme, în urma unor verficări tehnice la sol”, a declarat pentru News.ro, directorul Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.