Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pași noi spre realizarea Centurii de ocolire a Municipiului Râmnicu Vâlcea

CJ Valcea
Constantin Radulescu

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat azi că se fac noi pași pentru realizarea Variantei de ocolire a Municipiului Râmnicu Vâlcea. El susține că se fac demersurile legale pentru emiterea de către Consiliul Județean a certificatului de urbanism necesar.

”În urmă cu ceva timp, anunțam o intenție lăudabilă și foarte bună, a CNAIR, pentru vâlceni: varianta ocolitoare a municipului Râmnicu Vâlcea.

Pentru ca acest proiect să poată fi realizat, Consiliul Județean Vâlcea trebuie să facă demersuri legale și să emită certificat de urbanism.

Pentru că această variantă ocolitoare nu trece pe deasupra localităților, ci trece prin Budești, Râmnicu Vâlcea, Dăești și Călimănești, am emis o documentație în așa fel încât CNAIR să înțeleagă și să rezolve problemele ridicate de către unitățile administrativ teritoriale, să nu afecteze proprietăți private și toate UAT-urile să fie mulțumite.

Cred în acest proiect și, tocmai de aceea, solicităm Companiei Naționale a Infrastructurii Rutiere să analizeze mai bine acest proiect și să vină cu o propunere care să țină cont de toate solicitările UAT-urilor.”, susține Constantin Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.