Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pasionații de călătorii, festivalierii și organizatorii de evenimente au oficial o platformă unde se pot întâlni

smartradio.ro
grecia

O nouă platformă din zona travel and leisure, care reuneşte organizatorii de evenimente, dar mai ales, doritorii de experienţe deosebite a fost recent lansată. Primul eveniment de lansare este programat în perioada 24-31 iulie, în Grecia, zona Mării Ionice, iar locurile au fost deja rezervate în proporție de 90%.

YAGA uneşte pasionaţii de călătorii şi festivalierii, cât şi organizatorii de evenimente, care promit să aducă tot ce este mai bun în această „NOUĂ ERĂ”. Cei dornici de aventură vor ajunge în diferite insule și golfuri sălbatice din Marea Mediterană, cât şi în locuri turistice. Evenimentele neconvenţionale YAGA, în parteneriat cu organizatorii de festivaluri, se vor desfāşura pe iahturi şi au în comun pasiunea pentru explorarea locurilor noi, dragostea pentru mare, muzică și nu în ultimul rând, socializarea, de care am fost privaţi în ultimul an.

Platforma își propune să creeze o dependență de festival, o cultură bazată pe vacanță şi să dezvolte o comunitate unită de pasiunea pentru muzică, mare, peisaje idilice şi apusuri de neuitat.

Pe platforma www.theyaga.com se regăsesc și alte evenimente, care vor avea loc tot în Grecia, însă cu diferite abordări artistice. Un exemplu în acest sens este cel al organizatorului Sierra Fest, unde sunt anunțați artiști precum Golan, Moonlight Breakfast , Valeria Stoica, Rubén Keyko, Ezirk, Doppelgänger.

În aceeași categorie se încadrează și festivalul consacrat de muzică electronică 3 Smoked Olives, care a decis să ofere publicului său o experiență nouă în urma contextului actual al pandemiei și pe baza reconfirmării evenimentului în anul 2022. Organizatorii evenimentului au vrut să facă ceva special pentru insulari și să le ofere o întâlnire într-un număr limitat pe Insulele Grecești, având în vedere că, anul acesta, festivalul nu va mai avea loc în Călăraşi. Line-up-ul va fi anunţat ulterior, pe platforma YAGA.

Proiectele, evenimentele și partenerii YAGA vor satisface toate nevoile publicului din punct de vedere cultural și muzical, cu promisiunea că acesta se va bucura de priveliști spectaculoase, dar şi distanțare socială. Participarea se va face în număr restrâns, în condiţiile impuse de autorităţi, la momentul desfăşurării evenimentului ales.

„Pentru că siguranţa fiecărui participant este primordială pentru YAGA, Cristian Negoiu, business developer al platformei YAGA şi al agenției Vela Ventura Yachting, anunţă că toate evenimentele se vor desfăşura cu skipperi experimentaţi, membrii ai clubului Capetan. Alți organizatori, precum Sail Armada, îşi vor lista, în curând, evenimentele pe platforma oficială”; se arată în anunțul de lansare.

Citește și: VIDEO Emil Boc: Untold reprezintă victoria asupra pandemie. Drumul sigur spre festival trece prin vaccinare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.