Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pataki Csaba (UDMR Satu Mare): Eu personal îl susţin cu votul meu pe candidatul PNL

sigla UDMR
UDMR

Preşedintele UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că îl susţine personal pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, în turul II, aceasta fiind şi opţiunea electoratului maghiar.

Pataki a precizat că UDMR a dat o poziţie oficială în care spune că fiecare alegător să voteze cum crede, însă sondajele arată că Iohannis e opţiunea electoratului maghiar.

"În fiecare familie se trăieşte altfel. Eu personal îl susţin cu votul meu pe candidatul susţinut şi de PNL, în condiţiile în care e în acelaşi grup politic, deşi am avea o listă de reproşuri. Cealaltă nu este o soluţie din multe puncte de vedere. (...) Noi avem încredere în judecata electoratului care ne susţine pe noi, noi ştim, am făcut sondaje, e clar opţiunea electoratului maghiar, nu trebuie să fim doctor docent în sociologie", a declarat Pataki, conform agerpres.ro.

În schimb, preşedintele filialei municipale a UDMR Satu Mare, Kereskenyi Gabor, nu a spus cum îndeamnă electoratul al vot.

"Eu aş îndruma toţi cetăţenii să iasă la vot. Niciun politician nu este proprietarul voturilor. Eu nu sunt un tip indecis, dar n-aş putea să spun cu mâna pe suflet, astăzi, ca cineva să voteze cu X sau Y, din foarte multe motive. Sunt foarte multe reproşuri, dar dacă ne uităm în viitor cu optimism eu aş dori ca peste cinci ani putem să spunem că un preşedinte al României a reuşit să rezolve, să contribuie la eliminarea vizelor a americane, la intrarea României în Schengen şi nu cu o şapcă de baseball", a spus Kereskenyi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.