Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PĂTANIE de NEUITAT - O femeie a căzut în LATRINA unui cabinet medical la care venise la consultații

Banatul Azi
latrina

Podeaua unui WC vechi din curtea unui cabinet medical din Ialomița s-a rupt sub o pacientă. Femeia a căzut în WC-ul din curte. Primarul spune că incidentul nu e nici pe departe atât de grav pe cât a fost semnalat.

Incidentul s-a petrecut în curtea cabinetului medical din comuna Balaciu, județul Ialomița, acolo unde este amenajat un WC vechi, conform Mediafax.

O femeie de 53 de ani care avea nevoie de un consult medical a vrut să folosească toaleta dar nu a mai reușit pentru că podeaua s-a rupt pe toată suprafața, iar pacienta a căzut 60-70 de centimetri în adâncime.

Citește și: Impact MORTAL - O femeie a decedat pe loc, după ce o mașină și un microbuz s-au ciocnit

Femeia nu s-a putut ridica singură și a avut nevoie de ajutorul a doi bărbați ca să fie scoasă din toaletă.

Incidentul a fost făcut public pe Facebook de fiica femeii care lucrează în străinătate și care s-a arătat revoltată de episodul nefericit prin care a trecut mama sa.

Cu toate acestea, primarul localității susține că viața femeii nu a fost pusă în pericol și că incidentul nu a fost nici pe departe atât de grav pe cât au semnalat rudele pacientei.

„S-a rupt capacul de pe suprafață cu totul. Nu știa nimeni că WC-ul cedase. Femeia a căzut cam 60 de centimetri. M-a sunat doamna doctor, nu eram acolo, am trimis imediat doi oameni, au ridicat-o pe femeie. Am întrebat-o dacă a pățit ceva, dacă o doare ceva, mi-a spus că nu. Nu a fost nicidecum un incident grav, viața femeii nu a fost pusă în pericol", a declarat pentru MEDIAFAX Mirel Dănuț Simion, primarul localității Balaciu.

Pe de altă parte, DSP Ialomița susține că este nevoie de o anchetă de specialitate pentru că lucrurile nu pot rămâne așa.

„Am înaintat cazul compartimentului inspecție pentru verificăari, să vedem despre ce a fost vorba acolo. Lucrurile nu pot rămane așa", a declarat pentru MEDIAFAX Cristina Iorga, director DSP Ialomița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.