Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Patimi' de ministru: Tánczos Barna, tras la răspundere pentru că își petrece timpul liber cu soția (FOTO)

Inquam Photos / Octav Ganea
tanczos barna

Un episod pe jumătate stupid, pe jumătate amuzant l-a avut protagonist pe ministrul mediului Tanczos Barna. După doi copii, un doctorat în chimie și o carieră de profesor universitar, soția ministrului se pare că se menține atât de bine încât a fost confundată cu o presupusă amantă.

În presă au apărut zilele trecute informații că ministrul mediului și-ar fi petrecut Paștele ortodox la cabana Nemțișoru din localitatea Mălini aparținând Direcției Silvice Suceava, dar nu singur, ci împreună cu colegă de serviciu. Deși dreptul la viață privată trebuie acordat și politicienilor, conduita unui ministru este întotdeauna un subiect de interes public. Astfel, stiripesurse.ro a încercat să confirme/infirme cele relatate despre ministrul UDMR.

Potrivit informațiile obținute de la apropiați ai ministrului, Tanczos Barna și-a petrecut Paștele ortodox la Mălini alături de soție. Cei doi au fost și într-o vizită la chilia părintelui Cleopa din zona Stulpicani.

Ministrul Mediului și soția sa au împreună doi copii. Soția lui Tanczos este profesor universitar, doctor în chimie. Astfel, ceea ce dorea a fi o știre de scandal s-a dovedit a fi un zvon pierdut pe telefonul fără fir: angajata nu era amantă, nu era nici măcar angajată, ci soția ministrului.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.