Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriahul Rusiei se plimbă doar cu un avion privat de LUX și are iaht: DEZVĂLUIRILE care provoacă un SCANDAL în Rusia

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Patriarhul Kiril

Un avion de lux privat în valoare de 43 de milioane de dolari ar fi fost folosit de Patriahul Kiril al Rusiei și de alți oficiali de la Kremlin, arată The Moskow Times.

Patriarhul Kirill a mai fost acuzat că ar fi deține un iaht, un ceas de lux de 30.000 USD și o proprietate în centrul Moscovei, informează mediafax.ro.

Citește și: Decizia majoră ÎCCJ! Iese Dragnea din închisoare?

Liderul Bisericii Ortodoxe Ruse și mai mulți oficiali ai Kremlinului se numără printre cei care au folosit un avion privat în valoare de 43 de milioane de dolari aparținând unei companii care lucrează în strânsă colaborare cu statul rus.

Potrivit unui opozant al Kremlinului, Alexei Navalny, iubita directorului general al Băncii de stat VTB, Nailya Asker-Zade, și soția primului ministru Dmitry Medvedev au zburat cu un aparat aerian privat aflat în proprietatea unei companii of-shore legată de VTB. Navalny a argumentat afirmația sa confruntând datele de zbor ale avionului cu datele și destinațiile la care s-au deplasat cei oficialii și partenerele acestora.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Aparatul marca Gulfstream G450 a fost folosit și de Patriarhul Kirill în 2017, ca și de trei foști sau actuali oficiali de la Kremlin în ultimii trei ani, arată publicația The Bell.

Ziarista Nailya Asker-Zade a legat aparatul de zbor Gulfstream de aceeași companie offshore din San Marino, care a operat zborurile Svetlanei Medvedeva și a partenerei CEO-ului VTB, Andrei Kostin.

Citește și: Corina Crețu – declarații incredibile despre bugetul României: 2021-2027!

Potrivit informațiilor, operatorii avionului Gulfstream s-au schimbat, în locul Skyline Aviation cu sediul în San Marino, fiind menționat un un offshore despre care nu există prea multe date, Otoba Assets Ltd.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.