Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhul Kirill al Rusiei, mesaj de condoleanțe pentru Alexander Dughin: 'Daria a câștigat aprecierea și respectul colegilor!'

patriarhul kirill

Daria Dughin, fata lui Alexander Dugin, a murit sâmbătă seara, când mașina pe care o conducea a explodat în afara Moscovei. Patriarhul Kirill al Rusiei i-a transmis condoleanțe lui Alexander. „Am primit vestea morții tragice a fiicei dvs. cu profundă tristețe", a punctat Kirill.

Patriarhul notează că Daria a fost o figură publică activă de sine stătătoare, ca jurnalist și cercetător talentat. "Ea a reușit să obțină un succes semnificativ în domeniul ales, să câștige aprecierea și respectul colegilor", scrie primatul rus.

"Fie ca Milostivul Stăpân al Cerului și al Pământului să dea odihnă sufletului roabei Sale Daria, recent dispărută, în conacele celor drepți și să facă ca amintirea ei să fie veșnică", conchide Sanctitatea Sa.

Daria era în aceeași linie filozofică și politică cu tatăl ei, care este cunoscut ca unul dintre liderii ideologici ai eurasianismului și ai conceptului politic "Lumea Rusă". El este, de asemenea, un susținător vocal al războiului din Ucraina, așa cum a fost și ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.