Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhia Română, de acord cu IMPOZITAREA Bisericii

BOR

Protestele de stradă din ultimele zile au cuprins şi mesaje împotriva Patriarhului Daniel, pentru impozitarea Bisericii sau pur şi simplu împotriva Bisericii Ortodoxe Române. Unul dintre cei mai populari preoţi din acest moment, părintele Constantin Necula din Sibiu, afirmă că Patriarhia Română lucrează la un proiect de impozitare a Bisericii.

Întrebat ce părere are despre cererile protestatarilor cu privire la impozitarea Bisericii, preotul a răspuns: "Foarte bine. Sunt pe deplin de acord și știu la ce proiect de lege s-a lucrat și în ce mod Patriarhia Română lucrează de aproape șase-șapte luni la realizarea unui mod de a impozita Biserica, pentru că va fi foarte greu. Și atunci, în sfârșit, vom vedea că nu avem ce impozita. Abia aștept! Aștept cu nerăbdare să impozităm Biserica, în contextul în care vom retroceda Bisericii absolut tot ceea ce i se cuvine și nu vom mai umbla cu complete de judecată care, din când în când, uită să dea înapoi dosarele pe care le-au primit și uneori și după șase ani."

"Sunt convins că acesta va fi trendul european general. Prefer să fiu un om pe care să nu îl mai înjure lumea, ca preot", a mai declarat părintele Necula, într-un interviu pentru Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.