Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhia Română se solidarizează cu victimele tragediei de la Crevedia: Donează sânge, salvează o viață!

jandarmi donare

Exprimându-și din nou profundul regret pentru consumarea recentei tragedii de la Crevedia și solidaritatea cu victimele acesteia, Patriarhia Română, prin Campania sa umanitară „Doneaza sânge, salvează o viață!”, vine în sprijinul acestor victime, al salvatorilor, al eroilor-pompieri care și-au pus din nou viața în pericol pentru a salva vieți.

În cadrul acestei campanii, începând de luni, 28 august 2023, jandarmi din toata țara au mers deja să doneze sânge în mai multe unități teritoriale.

În Bucuresti, în ziua de miercuri, 30 august, sunt așteptați aproximativ 150 de jandarmi pentru a raspunde apelului Patriarhiei Române de a se alătura campaniei „Donează sânge, salvează o viață!”. Donarea se va desfășura între orele 8-12 la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române situat în Str. Jandarmeriei nr. 9-11.

Donatorii fac parte din următoarele structuri ale Jandarmeriei Române:

1. Inspectoratul General al Jandarmeriei Române

2. Jandarmeria Capitalei

3. Brigada Speciala de Intervenție a Jandarmeriei Române

4. Școala de Aplicație pentru Ofițeri a Jandarmeriei Române „Mihai Viteazul”

La nivel național sunt așteptați aproximativ 1.000 de jandarmi care vor dona sânge pentru victimele tragediei de la Crevedia.

Ca de fiecare dată, acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină al Ministerului Apărării Naționale ,,Col. Prof. Dr. Nicolae Nestorescu'' aflat în subordinea Direcției Medicale.

Voluntarii de la „Paraclisul Catedralei Naționale” vor fi alături de donatori și vor asigura buna desfășurare a acestui nou episod al campaniei din punct de vedere logistic și material.

Campania „Donează sânge, salvează o viață!” se desfășoară la inițiativa și cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și este coordonată de Părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru prin voluntarii „Paraclisului Catedralei Naționale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.