Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhia s-a SUPĂRAT pe cel mai cunoscut preot dintre artiști: Gest ȘOCANT al acestuia FOTO/VIDEO

patriarhul daniel

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară din România este protagonistul unui scandal-monstru, după ce a publicat pe Facebook mai multe fotografii cu regretata artista Ileana Ciuculete în sicriu, la slujba de înmormântare. În poze se vede chipul regretatei artiste. Fotografiile au fost făcute în timp ce preotul Cristian Pomohaci, parohul bisericii din Moşuni, a venit să se roage la biserica unde trupul cântăreţei a fost depus. În postarea de pe Facebook părintele a scris - "O rugăciune , o lacrimă , flori și aplauze ..... Ileana Ciuculete".

Postarea a stârnit furia utilizatorilor de internet care l-au criticat pe Pomohaci pentru că nu i-au cerut aprobarea familiei.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că gestul părintelui este unul criticabil, arătând că slujba de înmormântare a oricui, fie că a fost o personalitate, ori un om simplu, trebuie să își păstreze sobrietatea maximă. ”Nu e loc de aplauze, nu e loc decât de rugăciune pentru cel plecat”, a spus părintele Vasile Bănescu.

Citește și: Cine A PROFITAT de pe urma tragediei de la Colectiv

De asemenea, pe lângă faptul că aceste fotografii nu pot apărea în mod firesc în spațiul public fără acordul familiei, ”nu este firesc să exhibăm chipul cuiva adormit întru Domnul; trebuie să îl păstrăm în memoria noastră ca pe un om viu”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, care recomandă retragerea acestor imagini.

Cântăreţ de muzică populară din Ţara Năsăudului, dar şi preot ortodox, Cristian Pomohaci. cel care a postat pe Facebook imagini cu Ileana Ciuculete în sicriu, a trecut prin clipe grele de-a lungul timpului. Soţia l-a părăsit, iar fiul cel mare a fost la un pas de moarte, potrivit Româniatv.net. Preotului artist i-a mers vestea că vindecă boli ale sufletului şi uşurează beteşugurile trupului. Zeci de oameni vin să-i primească părintele Cristian şi să-i izbăvească de patimi.

Citește și: Cum ne afectează sănătatea ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ?

În 2013, destinul l-a pus din nou la încercare pe Cristian Pomohaci care, de data aceasta şi-a văzut fiul zăcând în comă pe un pat de spital, fără nicio speranţă că va mai trăi. Sufletul lui de tată s-a frânt în bucăţi la gândul că-şi va pierde copilul.

Cristian Pomohaci este protagonistul unui alt episod dubios. Artistul are un număr diferit de înmatriculare al autoturismului său: BN IISUS, potrivit Tribuna.ro.

Există o singură explicaţie a felului în care Pomohaci a reuşit să "obţină" respectivul număr.

Numărul de înmatriculare al maşinii era iniţial BN 11 SUS, însă cele două cifre de 1 au fost parţial şterse, astfel încât s-au transformat în litera I.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.