Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patricia Țig, în ultimul tur al calificărilor, la Miami Open

prosport.ro
patricia tig

Jucătoarea română de tenis Patricia Țig o va întâlni pe rusoaica Evghenia Rodina, în ultimul tur al calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari.

Țig (22 ani, 95 WTA) a dispus, luni, în primul tur preliminar, cu 6-3, 6-3, de sârboaica Aleksandra Krunic (24 ani, 125 WTA), în 66 de minute, anunță Agerpres.

Citește și: Cristiano Ronaldo, desemnat fotbalistul anului 2016 în Portugalia

Românca și-a asigurat un cec de 4.075 dolari și 20 de puncte WTA, iar pentru a ajunge pe tabloul principal la Miami Open trebuie să o învingă pe Rodina (28 ani, 79 WTA). Rodina a câștigat singurul duel cu Patricia, în 2014, la Dobrici (Bulgaria, ITF), cu 6-3, 7-5, în sferturi.

Și Ana Bogdan va lupta pentru accederea pe tabloul principal de simplu, cu croata Donna Vekic, după ce a învins-o pe Tatjana Maria cu 7-5, 2-6, 6-4. În acest timp, a treia româncă din calificări, Jaqueline Cristian (18 ani), beneficiara unui wild-card, a fost întrecută fără drept de apel, cu 6-1, 6-1, de germanca Mona Barthel.

Pe tabloul principal de simplu se află patru românce, Simona Halep (a treia favorită), Irina Begu (cap de serie numărul 28), ambele calificate direct în turul secund, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.