Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, vine în România

sport.ro
simona halep patricl mouratoglou

Francezul Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al celei mai titrate jucătoare române de tenis, Simona Halep, va susţine masterclass-ul intitulat ''The art of coaching'' (arta antrenoratului) în cadrul Sports Festival, au anunţat organizatorii, luni, într-un comunicat remis AGERPRES.

Evenimentul va avea loc vineri 10 iunie, în BT Arena, înaintea meciului de retragere al lui Horia Tecău.

"Sunt în Paris pentru Roland Garros. Vă transmit de aici că în 10 iunie voi fi în Cluj-Napoca, la Sports Festival! Sunt foarte încântat de acest lucru, deoarece nu există nimic mai minunat decât să reuneşti oamenii cu o pasiune comună. În masterclass-ul meu voi discuta despre lecţii învăţate de-a lungul timpului care sper să vă ajute şi pe voi. Abia aştept să fim alături! Ne vedem în curând!", a transmis Patrick Mouratoglou.

Mouratoglou este comentator sportiv şi unul dintre cei mai în vogă antrenori de tenis ai momentului. El a fost antrenorul Serenei Williams din iunie 2012 până în 2022, iar din această primăvară a devenit antrenorul Simonei Halep. În 1996, Patrick a fondat Academia de tenis Mouratoglou, iar de-a lungul timpului a antrenat jucători precum Marcos Baghdatis (pe care l-a antrenat până în finala Australian Open 2006), Julia Vakulenko, Anastasia Pavliucenkova, Aravane Rezai, Irena Pavlovic, Jérémy Chardy, Laura Robson, Yanina Wickmayer şi Grigor Dimitrov.

În intervalul de 10 ani în care a antrenat-o pe Serena Williams, aceasta a câştigat trei titluri la Wimbledon, medalia olimpică, alte trei titluri la US Open, două la Roland Garros, trei titluri consecutive la Turneul Campioanelor|, două titluri la Australian Open şi a revenit în topul clasamentului WTA.

"Masterclass-ul cu Patrick Mouratoglou este un eveniment dedicat în primul rând managerilor de cluburi sportive, de federaţii şi companii, antrenorilor şi sportivilor de performanţă, pentru schimb de experienţă şi know-how. Suntem onoraţi să îl avem ca invitat la Sports Festival pe unul dintre cei mai buni profesionişti de tenis din istorie! Deşi masterclass-ul se adresează în primul industriei sportive, anul acesta am decis să deschidem evenimentul pentru toţi doritorii care înţeleg că sportul este un fenomen social, cu implicaţii pozitive, majore, asupra calităţii vieţii noastre şi care vor să îşi îmbogăţească cultura sportivă", a spus directorul executiv al Sports Festival, Mirel Alexa.

Pasionaţii de tenis care vor să participe la eveniment pot să achiziţioneze un bilet de intrare în valoare de 150 de lei. Cei care au cumpărat sau vor cumpăra bilete la meciul de retragere al lui Horia Tecău, beneficiază de o reducere de 50%.

Pentru a permite organizarea masterclass-ului (16:30-17:30), meciul oficial de retragere al lui Horia Tecău a fost reprogramat la ora 20:00. Marele tenisman român o va avea ca invitată specială în teren pe Simona Halep. La super-demonstrativul de tenis vor mai participa Robert Lindstedt, fostul partener de dublu al lui Horia Tecău, şi Andrei Pavel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.