Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronatul Apelor Minerale din România a devenit membru al Coaliției Națională pentru Modernizarea României

aid-romania.org
CNMR

Patronatul Apelor Minerale din România a devenit membru al Coaliției Națională pentru Modernizarea României (CNMR). Președintele patronatului devine vicepreședinte al CNMR.

Coaliția Națională pentru Modernizarea României urează bun venit unuia dintre cele mai  importante motoare în dezvoltarea economică românească, Patronatul Apelor Minerale din România și noului vicepreședinte CNMR din partea APEMIN, domnulului Nicolae Plafi.

Scopul Patronatului îl reprezintă promovarea, reprezentarea, susținerea si apărarea intereselor economice, tehnice si juridice ale producătorilor de ape minerale naturale in relațiile cu autoritățile publice, cu sindicatele si cu alte persoane juridice si fizice, atât in plan național cât și internațional.

CNMR recunoaște că România, datorită structurii geologice complexe, este una dintre țările europene cu cele mai bogate și diversificate resurse de ape minerale naturale. România are o îndelungata tradiție în exploatarea si comercializarea apelor minerale naturale, exploatarea fiind atestata documentar încă din antichitate, iar îmbutelierea de peste două secole.

''Mă voi bate și ne vom bate cu oricine încearcă să-și bată joc de resursele naturale ale României. Am auzit un zvon despre posibilitatea privatizării acordării licențelor de exploatare  și îî asigur pe cetățeni că va rămâne doar un zvon. Statul român este și trebuie să rămână singurul deșănător al licențelor și singura entitate care poate să le acorde celor care exploatează.Coaliția Națională pentru Modernizarea României este deja parte din Grupul de Lucru al Guvernului pentru realizarea Legii Apelor Minerale, resursă ce trebuie gestionată cu maximă atenție și transparență, importanța sa fiind relevantă pentru economia țării și pentru păstrarea și dezvoltarea resurselor naturale de ape minerale și totodată este onorată să contribuie și mai mult la calitatea acestor resurse. ''  (Alexandru Cumpanasu-presedinte CNMR).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.