Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronii de hoteluri, restaurante și cafenele din Timișoara SE REVOLTĂ: Scrisoare către prefect, se cere RELUAREA activității

inquamFOTO/Octav Ganea
centrul vechi terasa

Patronii de hoteluri și restaurante din Timișoara se revoltă din cauza restricțiilor de funcționare impuse după ce județul a intrat în scenariul roșu ca urmare a depășirii ratei de 3 infectați la mia de locuitori. Patronii cer să li se permită să își reia activitatea normală și să respecte măsuri de igienă. În scrisoarea trimisă prefectului de Timiș, aceștia punctează că există focare de coronavirus și în multinaționale sau alte companii care nu au fost închise.

Citește și: CLARIFICARE de la Ludovic Orban: FĂRĂ mască la alergat în aer liber

”Având în vedere situația gravă, fără precedent, în care se află acest sector de activitate, ca urmare a sancțiunilor impuse fără nicio explicație documentată, cerem ajutorul și revenirea la condiții similare celorlalte domenii din economie. Să fim solidari și să învățăm să mergem mai departe cu acest virus cu toții. Virusul există peste tot , este comunitar, avem focare de infecție în multinaționale, școli, instituții de stat, alte companii private. De ce sunt sancționate numai activitățile din Horeca, de la începutul pandemiei și până acum?”, a anunțat HoReTim, sub semnătura președintelui organizației, Corina Macri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.