Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronii stației GPL de la Crevedia scapă de arest. Vor fi plasați în arest la domiciliu

Inquam
Doldurea arestat

Patronii stației GPL de la Crevedia au primit arest la domiciliu. Vor ieși din arestul Secției 4, acolo unde se aflau. Ionuț Doldurea şi Cosmin Stîngă au fost plasați de către magistrații de la Tribunalul București sub măsura arestului la domiciliu.

Se aflau în arest preventiv, în spatele gratiilor, fiind acuzați de mai multe infracțiuni, cum ar fi neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, dar și de distrugere.

În data de 6 septembrie, Doldurea şi Stângă au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 5, însă ei au contestat această măsură, solicitând să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

81 de persoane care au suferit vătămări fizice, materiale și morale în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia s-au constituit în parte civilă în dosarul deschis de procurori și cer despăgubiri în valoare de peste 8,5 milioane de euro.

Potrivit datelor oficiale, exploziile au dus la moartea a cinci persoane și rănirea a altor 56, precum și distrugerea totală sau parțială a 89 de case.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.