Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul FCSB, Gigi Becali, spune că Bogdan Vintilă va fi pe bancă la meciul cu CS Universitatea Craiova

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, spune că antrenorul Bogdan Vintilă, pe care doreşte să-l schimbe din poziţia de "principal", din cauza rezultatelor slabe, va fi pe bancă la meciul cu CS Universitatea Craiova, anunță news.ro.

"Deci, a fost un meci, aşa, ei au vrut să nu ia multe, cred. Aşa a fost. Ştiau că nu mai au şanse să întoarcă scorul şi atunci s-au cam apărat. Nu am fost la un meci atât de relaxant, nu am fost niciodată, în viaţa mea. Nu mai vreau să vorbesc de Dinamo, este o situaţie delicată pentru ei şi atunci nu e frumos. (n.r. - Udrea, portarul FCSB?) Nu a avut ce apăra. (n.r. - golul marcat de Petre?) Cel mai frumos gol şi dificil de dat. (n.r. - ultimul meci pentru Vintilă?) Nu, de ce? O să mai fie iar, nu o să mai fie iar, cu Craiova? Normal, ce să... (n.r. - dacă rămâne până la finalul sezonului) E posibil şi aşa, dacă nu vine Neubert. El oricum e în staff, oricum va fi pe bancă, că secund, principal, tot pe bancă va fi. (n.r. - dacă i-a plăcut vreun jucător) Mi-a plăcut, de exemplu... Ştiam că e bun. Dacă eram în locul englezilor eu îl luam... Cum a jucat azi Coman, el ajunge să joace aşa, ajunge mare. Şi mi-a plăcut Perianu", a declarat Becali, la stadion, după meciul cu Dinamo, din Cupa României.

Citește și: Un fost purtator de cuvant al PSD a răbufnit: Nu există pericolul epidemiologic numit COVID-19

FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalelor competiţiei. FCSB s-a calificat cu scorul general de 4-0, după ce şi în tur s-a impus, scor 3-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.