Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul Fermei Dacilor scoate asul din mânecă: 3 martori cu identități protejate, gata să depună mărturie

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
Cornel Dinicu

Noul avocat al lui Cornel Dinicu a dezvăluit că există trei martori cu identitate protejată care vor depune mărturie că incendiul din 26 decembrie, de la Ferma Dacilor, care a ucis opt oameni ar fi fost, de fapt, provocat de o mână criminală.

"Există deja dispusă expertiza. Eu nu am solicitat nimic. Vineri am trimis împuternicirea avocațială către dosarul de urmărire penală, către doamna procuror care se ocupă de dosar și de mâine începem procedurile în primă fază cu solicitarea de studiere a dosarului, urmând ca pe viitor să analizăm ce probatoriu propunem și noi mai departe.

Se consideră nevinovat. Și eu consider același lucru. Considerăm că această măsură a arestului preventiv este una extremă.

Consider că s-au pripit organele judiciare, procuror și inclusiv instanța de judecată, având în vedere complexitatea dosarului de urmărire penală, a probatorului ce urmează să fie administrat.

Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială, care urmează să fie audiaţi tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de domnul Cornel Dinicu că incendiu a fost provocat de o mână criminală.

Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare", a spus Bogdan Aanei, la un post TV.

La începutul acestei săptămâni a fost lansată o ipoteză șocantă în cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Mai exact, avocatul lui Dinicu spune că clientul său ar fi ferm convins de faptul că incendiul a fost pus de o mână criminală.

Cu alte cuvinte, proprietarul pensiunii din Tohani nu acceptă varianta unui accident.

Anchetatorii vor face o expertiză prin care să stabilească dacă focul care a curmat viața a opt oameni a fost sau nu pus intenționat.

Potrivit unor surse, astăzi Dinicu va fi audiat din nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.