Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul lui Dinamo, atac la Mircea Lucescu: 'Să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă'

Ionuț Negoiță a avut cuvinte grele, duminică, la adresa lui Mircea Lucescu, după ce acesta a spus că nu crede că șeicii vor investi la clubul Dinamo București.

”Înainte să fac anunțul că vând Dinamo pe un leu, l-am sunat pe Lucescu și am încercat să discut cu dânsul. Că poate are idei, să găsim o soluție pentru viitorul clubului. Un sfat, ceva. Ciudat e că nu mi-a mai răspuns la telefon! Eu înțeleg că toată lumea vrea să-și țină banii în buzunar, iar în fotbal sunt doar persoanele care vor să primească, nu și să dea ceva înapoi. Nu știu dacă dânsul a făcut ceva pentru Dinamo, la rivale se tot duce, par ciudate prezențele dânsului acolo! Și-a făcut abonament la cele două entități ale suporterilor dinamoviști, socios, să dea 3 lei, 5 lei, ceva?! Mă așteptam ca dânsul să fie printre primii în acele organizații, nu să se înscrie în corul mincinoștilor care dezinformează”, a declarat Negoiță, pentru Gazeta Sporturilor, potrivit Mediafax.

”Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă. Să vorbească mai puțin, să nu mai dezinformeze, că e plin fotbalul românesc de dezinformatori. Mi-e teamă că devine penibil, așa că măcar să se abțină. Dacă vrea să facă ceva concret pentru Dinamo, atunci să facă ceva palpabil! Cei care nu fac nimic pentru Dinamo măcar să tacă”, a mai spus Negoiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.