Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul lui FC Botoşani, întrebat dacă se gândeşte la titlu: E dimineaţă, nu-s băut

Valeriu Iftime consideră că FC Botoşani este o echipă prea mică pentru a se lupta la campionat şi a anunţat că trupa lui Marius Croitoru are un alt obiectiv. Finanţatorul moldovenilor a avut un răspuns inedit în momentul în care a fost întrebat de şansele formaţiei sale la titlu.

Finanţatorul moldovenilor a avut un răspuns inedit în momentul în care a fost întrebat de şansele formaţiei sale la titlu.

„E dimineaţă, nu-s băut. Nu mă gândesc la titlu acum. Mi-e frică de competiţia asta, mi-e frică pentru că suntem o echipă mică. E vorba de curaj. În sport, în viaţă, învingătorii sunt curajoşi. Trebuie să ai curajul ăsta şi să nu te ia o frică din diverse motive. E o nouă competiţie, e alt tip de concentrare, sunt trei formaţii care vor titlul şi trei care vor puncte. Eu, sincer, vreau, şi sunt treaz acum, vreau Europa League. E o şansă de a juca din nou în preliminariile Europa League. La asta mă gândesc", a spus Valeriu Iftime, la ProX.

Citește și: ULTIMA ORĂ Maria Şarapova se retrage din tenis: 'Sunt gata să escaladez un nou munte, să concurez pe un teren diferit'

FC Botoşani s-a calificat, în premieră, în play-off-ul Ligii 1. Moldovenii şi-au asigurat calificarea încă din penultima rundă a sezonului regulat şi vor începe competiţia de pe locul al treilea, la trei puncte de liderul CFR Cluj.

În prima rundă din play-off, FC Botoşani va primi vizita celor de la FCSB, sâmbătă, de la ora 20.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.