Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul unei firme de pază din Buzău a donat măști familiilor care au avut nevoie

smartreview
masti chirurgicale protectie

Patronul unei firme de pază din Buzău a decis să împartă, gratuit, măști de protecție, familiilor din municipiu. A avut peste 11.000 de bucăți dar acestea au fost prea puține în comparație cu cererea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mihai Coșconel a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu a făcut acest gest pentru reclamă. Măștile de protecție pe care a decis să le distrubuie gratuit au fost confecționate din bumbac, în secția de confecții pe care o deține.

Citește și: Document făcut public de Dumitru Coarnă! Și fără măști de protecție, polițiștii sunt obligați să intre în misiuni cu persoane infectate cu coronavirus

„Mii de bucăți. Noi le-am produs. Am încercat să mulțumim pe toată lumea. Se pare că lumea chiar are nevoie și nu găsește. Din solidaritate am făcut. M-am gândit și am considerat că sunt destule persoane care ar dori și poate nu au bani să cumpere având în vedere că una costă și 11 lei”, a declarat patronal firmei de pază.

Acesta a postat un anunț pe Facebook prin care a anunțat că distribuie gratuit seturi de măști care cuprins cinci bucăți. Stocul a fost imediat epuizat având în vedere că cererea a fost mai mare.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

În total, bărbatul a avut peste 1500 de seturi, adică peste 11.000 de mpști de protecție. Acestea vor ajunge la destinatari prin curieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.