Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul unui club de noapte din Târgu Mureș, condamnat definitiv pentru proxenetism, a fost dat în urmărire de Poliția Română

judecator justitie

Patronul unui club de noapte din Târgu Mureș, condamnat definitiv pentru proxenetism, a fost dat în urmărire de Poliția Română

Un bărbat din Târgu Mureș, patronul unui club de noapte din municipiu, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru proxenetism. Acesta s-a sustras măsurii arestului și a fost dat în urmărire de Poliția Română.

Curtea de Apel Târgu Mureș l-a condamnat, în data de 30 mai 2023, pe Levente Fazakas, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Polițiștii au încercat să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, însă bărbatul, poreclit „Keceap,” s-a sustras măsurii și apare pe site-ul Poliției Române la „persoane urmărite”, anunță adevarul.ro.

În dosar au mai fost condamnate pentru proxenetism și alte persoane. Trei bărbați, la data faptelor barmani în clubul de striptease, au primit câte trei ani de închisoare cu suspendare. Inculpații au fost acuzați că au înlesnit, în perioada noiembrie 2017 – martie 2018, practicarea prostituției de către mai multe femei angajate în clubul de noapte din Târgu Mureș.

În martie 2018, polițiștii au efectuat mai multe percheziții în acest dosar penal. Din cercetările efectuate de politisti s-a constatat că membrii grupării ar fi folosit ca paravan clubul de noapte, iar prin intermediul acestuia ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către animatoare. Patru persoane au fost trimise în judecată pentru proxenetism, printre ei și „Keceap”, care era administratorul în fapt al clubului.

Relațiile sexuale se consumau la „VIP” sau „Jacuzzi”

Conform anchetatorilor, dansatoarele primeau un procent de aproximativ 30% din costul băuturilor consumate de către clienți, cât și separat, la finalul programului, suma de 250 de lei pentru fiecare serviciu sexual oferit. Relațiile sexuale aveau loc în spatele barului, într-o încăpere numită „VIP” sau „Jacuzzi”.

„Clienții care intrau în incinta clubului de noapte erau abordați de angajate îmbrăcate sumar, prin dansuri lascive, pe care îi determinau să achiziționeze și să consume băuturi alcoolice împreună cu acestea. De menționat că angajatele clubului (dansatoarele) obțineau un procent, afirmativ 30%, din consumația pe care o efectuau clienții, așadar aveau un real interes de a-i determina pe aceștia, sub orice modalitate inițial licită, de achiziționa cât mai multe băuturi alcoolice. În continuare, dansatoarele determinau clienții să cumpere sticle mai scumpe de băutură, și în acest sens primeau dansuri erotice private în salonul principal, după ce trăgeau o cortină amplasată în jurul mesei. Atât în timpul dansului privat (și nu numai) dansatoarele comunicau clienților, dacă erau întrebate sau chiar din oficiu, că în incinta clubului se pot întreține și relații sexuale contra cost într-o încăpere din spatele barului denumită generic „VIP” sau „Jacuzzi” dotată cu o canapea, masă și o cadă tip jacuzzi”, susțin procurorii.

Magistrații au constatat că activitatea de prostituție era coordonată de trei inculpați, în calitate de barmani ai clubului, care își exprimau acordul cu privire la posibilitatea accederii de către clienți în camera „VIP”. De asemenea, întreaga activitate era supravegheată de către „Keceap”, care era administratorul de fapt al locației, mai susțin procurorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.