Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru americani de culoare, ARESTAŢI după ce s-au filmat MALTRATÂND un adolescent alb / VIDEO

Patru tineri afroamericani au fost arestaţi la Chicago (nord-estul SUA) după ce au transmis în direct pe Facebook o filmare în care sunt arătaţi maltratând un adolescent alb de 18 ani, cu handicap mintal, şi strigând insulte cu conotaţii rasiste, informează joi AFP, DPA şi EFE, potrivit agerpres.

Filmarea, difuzată pe Facebook Live şi care a circulat mult pe reţelele sociale, îi arată pe cei patru suspecţi în timp ce îl maltratau pe tânăr, ce pare legat.

Citeşte şi: Ankara DECAPITEAZĂ trustul din care face parte Kanal D. Alţi doi directori au fost arestaţi

Victima, care suferă de un handicap mintal, fusese răpită de suspecţi dintr-o periferie a oraşului Chicago şi transportată într-un cartier din sud-vestul metropolei, unde a fost sechestrată între 24 şi 48 de ore, a indicat poliţia. Potrivit acesteia, unul din suspecţi cunoscuse victima la şcoală.

În filmuleţ, postat iniţial de unul din suspecţi, aceştia sunt văzuţi râzând în timp ce comiteau abuzurile şi strigând de mai multe ori: 'Fuck Donald Trump! Fuck white people!'.

Victima apare ghemuită într-un colţ, cu hainele parţial tăiate şi legată la gură, mâini şi picioare cu bandă adezivă. Părul îi este tăiat pe o parte până la piele, care prezintă o plagă sângerândă.

Şeful poliţiei din Chicago, Eddie Johnson, a calificat incidentul ca 'respingător' şi a anunţat că cei patru tineri sunt în arest, urmând a fi inculpaţi.

Potrivit autorităţilor, victima, care a fost găsită mergând fără ţintă pe străzi, s-a aflat în stare de şoc şi a avut dificultăţi în a comunica cu anchetatorii, fiind între timp externată din spitalul unde a fost tratată.

ATENŢIE, imagini cu puternic impact emoţional!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.