Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru autoturisme şi ţigări de contrabandă peste 230.000 de lei, confiscate de poliţiştii de frontieră

captură YouTube
tigari contrabanda
Sursa citată a precizat că este vorba despre aproximativ 20.000 de pachete de ţigări, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar patru autoturisme folosite în activitatea infracţională, în valoare totală de 125.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit lui Poroch, poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, aflaţi joi seara în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat în curtea unui imobil nelocuit de pe raza localităţii Vicovu de Jos, două autoturisme încărcate cu ţigări de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră au contactat proprietarul imobilului şi, cu acordul acestuia, au intrat în curte, unde au descoperit alte două autoturisme cu ţigări şi mai multe colete abandonate lângă o şură.

Proprietarul a depus plângere penală pentru violare de domiciliu.

Cele patru autoturisme şi coletele au fost duse la sediul instituţiei, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 19.890 de pachete cu ţigări de provenienţă Duty-Free, în valoare totală de 232.713 lei.

În acest caz poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, precum şi pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.