Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi arestaţi preventiv 30 de zile, pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de droguri de mare risc

houstonchronicle.com
extradare catuse

Patru bărbaţi din Brăila au fost arestaţi preventiv vineri, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de droguri de mare risc, potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Brăila, au efectuat, pe 13 august, percheziţii la imobilele a patru brăileni bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.

În urma percheziţiilor efectuate pe raza municipiului Brăila, de la domiciliile bărbaţilor, cu vârstele cuprinse între 25 şi 47 de ani, au fost ridicate 73 doze de cocaină, o doză cannabis, 2.040 euro, 63.120 lei, 53.520 ţigarete în pachete netimbrate, 400 ţigarete în pachete timbrate Ucraina, 3.800 ţigarete în pachete timbrate Republica Moldova, 9 peşti sturion, specie protejată şi 8 telefoane mobile.

Cei patru au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de vineri Tribunalul Brăila a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile a bărbaţilor.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, precum şi de cel al jandarmilor din cadrul IJJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.