Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbați au fost reținuti în urma scandalului de la Costinești

Captură video
bataie plaja costinesti politisti turisti

Patru bărbaţi au fost reţinuţi în urma scandalului de la Costineşti, în care mai multe persoane s-au luat la bătăie, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor pentru aplanarea conflictului.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat, miercuri, că poliţişti din cadrul Poliţiei Costineşti au reţinut, pentru 24 de ore, patru bărbaţi, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceştia sunt acuzaţi că au agresat doi bărbaţi în Costineşti, conform news.ro

“Persoanele în cauză urmează a fi conduse şi încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. La data de 17 august, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală”, a precizat IPJ Constanţa.

Poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 14.15, de doi bărbaţi, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresaţi fizic, de mai multe persoane necunoscute.

“Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, care au identificat persoanele bănuite, respectiv şase bărbaţi. Aceştia au avut un comportament recalcitrant şi agresiv fizic faţă de poliţişti şi jandarmi, cărora le-au adresat şi acte de ameninţare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti”, a precizat IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa a anunţat că va analiza imaginile pentru a evalua intervenţia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.