Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi din India, arestaţi după ce ar fi violat o turistă americană

jurnaldevrancea.ro
catuse

Poliţia indiană a arestat patru bărbaţi acuzaţi de violarea în grup a unei turiste americane, în luna martie, în capitala New Delhi, relatează agenţia Xinhua. "Luni, am arestat patru suspecţi - un ghid turistic, un şofer, un ajutor al şoferului de autobuz şi un angajat al hotelului - în legătură cu un incident după ce o femeie americană care a părăsit capitala indiană a depus o plângere la poliţie pe 3 decembrie", a declarat un responsabil al poliţiei.

Femeia nu s-a adresat poliţiei din New Delhi imediat după acest incident şi a intrat în depresie după ce s-a întors în ţara de origine. Femeia a susţinut că a venit în capitala indiană cu o viză turistică în luna martie a acestui an şi era cazată la hotel când a avut loc incidentul. Ghidul turistic şi cei trei prieteni ai săi au venit într-o zi în camera femeii, au băut împreună cu ea şi apoi au violat-o pe rând. Acesta cel mai recent dintr-o serie de cazuri de viol în grup asupra unor turiste străine în capitala Indiei. În ianuarie 2014, o femeie daneză a fost violată de patru bărbaţi în apropierea gării centrale din New Delhi, conform Agerpres.

În 2012, o studentă la medicină în vârstă de 23 de ani a murit după ce a fost violată şi torturată de şase bărbaţi într-un autobuz în capitala Indiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.