Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi din județul Giurgiu, reţinuţi pentru extragerea cuprului

huffingtonpost.co.za
catuse

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 46 de ani, din comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu, au fost reţinuţi miercuri seară, pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii la persoane bănuite de nerespectarea legislaţiei de mediu.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Giurgiu, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Comana, judeţul Giurgiu, au desfăşurat miercuri, o acţiune, în comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu, pentru punerea în executarea a două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea prevederilor legale în domeniul protecţiei mediului. În urma efectuării percheziţiilor a fost indisponibilizată o tonă de deşeuri din cupru, cu privire la care există bănuiala că ar proveni din activităţi infracţionale, fiind ridicate, totodată, probe de sol, în vederea expertizării', se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IPJ Giurgiu.

De asemenea, persoanele vizate sunt bănuite că ar fi incendiat deşeurile, pentru extragerea cuprului, potrivit Agerpres.

În cauză, este constituit un dosar penal, în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incendierea oricărui tip de deşeu, substanţă sau obiect şi eliminarea deşeurilor, în afara spaţiilor autorizate.

În baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, patru bărbaţi, din comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 28 şi 46 de ani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, urmând ca, joi, 27 octombrie, să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea s-a desfăşurat cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.