Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi din județul Vaslui au fost reţinuţi după ce au provocat scandal şi au fost violenţi

politie bun

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 48 de de ani, din comuna Băceşti, au fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, cei patru bărbaţi au provocat scandal în cursul zilei de duminică, fiind necesară intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui, potrivit Agerpres.

"Poliţia Negreşti a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Băceşti, pe fondul unui conflict spontan, mai multe persoane s-au lovit reciproc şi tulbură ordinea şi liniştea publică. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat şi restabilirea ordinii şi liniştii publice. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, faţă de patru bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Aceştia urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind efectuate cercetări şi audieri în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.