Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbați sunt bănuiți că au furat bani, laptopuri și aur din seifurile unor firme din București

Politia Română
politia

Patru bărbați sunt bănuiți că au furat bani, laptopuri și aur din seifurile unor firme din București. Polițiștii au făcut mai multe percheziții cu ocazia cărora au descoperit și mai multe bunuri de contrabandă.

Joi, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au făcut opt percheziții într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat din societăţi comerciale, contrabandă asimilată şi tăinuire, prejudiciul creat prin comiterea faptelor fiind estimat la 85.000 de lei, potrivit mediafax.ro.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

Potrivit anchetatorilor, cei patru suspecți au vârste cuprinse între 31 de ani și 55 de ani. Ei ar fi comis furturi din două societăți comerciale.

„În noaptea de 11/12 septembrie a.c., prin efracție, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din sectorul 4, iar prin forțarea ușii unui seif încastrat în perete au sustras mai multe bunuri, printre care 5 monede din aur de colecție, o verighetă din aur şi două laptopuri, dar şi suma de 11.000 de dolari. La data de 17 septembrie a.c., prin escaladare, respectiv folosindu-se de o frânghie legată de grilajul balconului, procedând la dezactivarea difuzorului exterior al sistemului de alarmă, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale, din sectorul 3, de unde ar fi sustras trei laptopuri şi patru telefoane mobile”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Polițiștii au făcut opt percheziții, două dintre acestea la puncte de lucru ale unor societăți comerciale, ocazie cu care au descoperit 19.000 de ţigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicat timbru fiscal, precum şi opt biciclete.

În acest dosar se fac cercetări pentru furt calificat, contrabandă asimilată şi tăinuire, iar cei patru bărbaţi au fost arestați preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.