Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru candidaţi au fost eliminaţi din examenul scris de titularizare din judeţul Hunedoara

ebsilon.org
educatie invatamant scoala

Patru candidaţi au fost eliminaţi din examenul scris de titularizare care a avut loc miercuri în judeţul Hunedoara, ei fiind suspectaţi de fraudă sau tentativă de fraudă, cei în cauză urmând să nu mai fie repartizaţi pe posturi sau la catedre în anul şcolar 2022-2023, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

La proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice sau catedrelor vacante din învăţământul preuniversitar, desfăşurată în cele două centre de examen organizate în judeţul Hunedoara, s-au prezentat 476 de candidaţi. În procente, aceştia reprezintă 85,3% din totalul celor 558 de candidaţi care întruneau condiţiile pentru susţinerea examenului.

Un număr de 41 de candidaţi s-au retras din concurs din motive medicale sau personale, potrivit Agerpres.ro.

Pentru examenul de titularizare din acest an sunt disponibile 76 de posturi didactice sau catedre vacante pentru angajare pe o perioadă nedeterminată, 73 dintre aceste posturi fiind libere în mediul urban.

Cele mai multe solicitări din partea candidaţilor au vizat posturile vacante pentru angajare pe o perioadă nedeterminată ca educator-institutor pentru învăţământul preşcolar, învăţător-institutor în învăţământul primar şi profesor de educaţie fizică şi sport.

Primele rezultate ale concursului vor fi afişate pe 19 iulie şi contestaţiile se pot depune până pe 20 iulie, la ora 12,00.

Rezultatele finale vor fi afişate în date de 27 iulie şi repartizarea candidaţilor pe posturi se va face în zilele de 29 iulie şi 1 august.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.