Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru canguri pitici, noua atracţie a celei mai mari grădini zoologice din Venezuela

Agerpres
canguri

Patru canguri pitici, dintre care doi albinoşi, vor deveni noua atracţie a celei mai mari grădini zoologice din Venezuela, iar un oficial de rang înalt speră ca animalele nou-venite să atragă un număr mai mare de vizitatori, dar şi sosirea unor exemplare din alte specii, informează Reuters.

Cele patru animale, o femelă şi trei masculi, au sosit la Caricuao Zoo din Caracas pe 22 decembrie de la o grădină zoologică din Toledo, Spania, a precizat coordonatorul parcului, Jesus Hidalgo.

Grădinile zoologice şi parcurile naţionale din Venezuela nu au fost ocolite de impactul crizei economice pe termen lung din această ţară, care a făcut ca finanţarea costurilor de îngrijire a animalelor să se realizeze cu dificultate, potrivit angajaţilor grădinii zoologice, potrivit Agerpres.ro.

Caricuao este vizitată de circa 22.000 de persoane pe lună şi adăposteşte aproximativ 200 de animale, a precizat Hidalgo.

Coordonatorul parcului a mai precizat că lipsesc multe exemplare din specii de talie mare, in special elefanţi şi girafe, un lucru care speră să se schimbe după sosirea marsupialelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.